Idioter

Hoff, hur ids man ens råna en Konsumbutik?!? Vill man ha pengar kan man väl råna en bank istället. Och med en kätting, är inte det typ en kedja av något slag? Hmm, hur får man den idén? Ja men titta jag har en kätting i byrålådan, jag tror jag går ut och rånar Konsum...

Och nej, nu menar jag inte att jag tycker att man ska gå och råna banker hit och dit. Jag menar bara att så mycket pengar får man väl inte av att tömma kassan på Konsum och ska man åka dit för ett rån så kan man väl lika gärna åka dit ordentligt.. Och då är det väl lika bra att råna en bank så man får ordentligt med pengar och inte bara några tusenlappar från Konsumkassan?!?

Humor

Det här mina vänner, det är humor, på högsta nivå

Haha, uppsatt utanför vår tvättstuga idag. (Och nej, det är inte jag som "stjäler" underkläder..)

Måndag

Äntligen är helgen över. Jag är alltid helt slut när jag jobbar detta helgskift, 17-23 på fredag, 11-20 på lördag och 7-17 på söndag. I lördags jobbade jag dessutom från 10 då vi hade mycket kvar att fixa inför familjedagen.

Just det vi hade familjedag hela Coopområdet. Och jag var GB-clownen, som gick och delade ut glass till alla barnen. Haha, ja, jag var ju populär bland barnen i alla fall. De kom springande så fort jag visade mig :) Tyvärr tog glassen slut redan halv två och vi skulle hålla på till tre, så alla fick inte glass, vilket var lite synd. En hel del barn blev ledsna när clownen hade gått hem, men det är inte så mycket att göra. Vi fick bara ett visst antal glassar att dela ut och är det slut så är det slut. Nu var det ju tyvärr så att vissa barn fick fler än en glass, men det är ju omöjligt att känna igen alla ungar som kommer. Taskigt mot de som inte fick någon dock. Jag ska se om jag lyckas hitta en bild. Det togs en hel del bilder på mig, så kanske någon vill vara snäll och skicka en till mig.

Nu måste jag verkligen försöka motivera mig till att läsa lite till. Har en del kvar att gå igenom :(

Just ja, Tyskland vann ju Eurovision, nice! Grymt bra låt! :)



Clown - jag?!?

Jag har varit clown idag. Oh yeah, det trodde ni aldrig va.. Det var ju inte självvalt kan jag ju säga. Är man så dum så man säger på jobbet att man är livrädd för clowner och inte kommer dit om det ska springa runt en sådan där, så får man ju skylla sig själv om clowndräkten dyker på. "Ja, men du kan ju inte vara rädd för dig själv".. Öh jo! Och alla jäklar som skulle fota och visa bilderna sen. Jag vill inte se en clown, jag springer iväg och skriker. Chefen skulle komma med ett kort till mig för alla tyckte ju att jag var så sööt. Clowner kan inte vara söta!

Bilder kommer sedan. Kanske, eller inte. Jag såg faktiskt skitläskig ut, helt ärligt. Inte konstigt att ungarna blev rädda. Haha.

Varför jag var clown? Ja, det kan jag berätta imorgon. Nu ska jag kolla på den här jäkla utdragna omröstningen i Eurovision och sedan sova, upp sex imorgon. Oh yeah!

Fredag


Idag laddar vi upp med mjukiskläder till pluggandet. Jag ska ju ändå inte ut genom dörren förrän fem och då med jobbarkläder på..

Nej, det blev inget Sverige i ESC-finalen, men det förstod jag ju. För första gången sen typ 1958, eller något. Europa förstår inte Sveriges musik, så enkelt är det. Jag tyckte Annas låt var bra, men hade vi skickat Salem, då hade vi sopat banan med alla, så det så! Sambon, han tror fortfarande på Peter Jöback. Hehe

Hmm, jag tror att lärcentret just kom med det intressant förslag till mig, men jag får nog återkomma till det, vet inte om jag kanske missuppfattade..

Nu läsa, läsa, läsa. En vecka till, bara en vecka till!

ESC semifinal 2

Ja nej, jag vet inte vad jag ska säga. Jag sitter med datorn i knät och boken vid sidan och tittar på andra semifianlen i Eurovision. Och nej, jag vet inte vad jag ska säga. Sha-la-li, sha-la-la..  Turkiets bidrag gav mig huvudvärk. Det var då inte mycket som var bra eller ens stack ut ur mängden. Jag gillade Cypern, han var söt., det var en mysig låt. Ja, hoija, skulle det här vara den bra semifinalen?!? Ja, i och för sig, det som var i den första var ju ännu värre. Här fanns det ju i alla fall lite man kunde lyssna på.

Men tror jag att Sverige går vidare? Nja, tveksamt, men jag gillar henne. Jag tycker låten sticker ut, men det verkar ju ingen annan tycka..


Italien!

Jag började började planera min semester igår. Jag har bestämt att vi ska åka till Sardinien i Italien i två veckor. Sambon är väl inte riktigt med på idén, jag tror han tycker det är lite överambitiöst, men vaddårå? Det såg riktigt mysigt ut :)

Jag pratade med en kompis igår, hon ringde och frågade om jag skulle vara i stan när hon kom upp. Så klart jag är! Så nu vet jag när mina vänner kommer, och ingen av dem kommer vara här när jag har semester, så vad ska jag sitta här och tråka för? Sambon jobbar mina första två veckor, och jag har ingen lust att sitta här helt ensam. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men något kul ska det nog bli. Men sedan de två veckor vi har tillsammans vill jag gärna åka utomlands, och bara ta det lugnt och slippa tänka innan skolan börjar igen. Men vi får väl se. Vi har ju tänkt boka en Japanresa till våren, så egentligen kanske vi borde spara pengar till det och då kanske Sardinien är lite överambitiöst, men det såg ju så mysigt ut! Jaja, får väl ta en sista minuten någonstans, bara det inte är för varmt och kryllar av turister, för då stannar jag hellre hemma. Då kan vi väl räkna bort typ alla medelhavsländer då med andra ord..

Hmm, hmm, får fundera lite mer på saken..

VG!

Wehoo, fick VG på processkrivningen. :D Egentligen tänkte jag skriva ett inlägg om någonting helt annat, men det har jag glömt. Åh, jag är så glad! Jag var verkligen inte nöjd med det jag lämnade in och trodde faktiskt på riktigt att jag skulle få komplettera eller ta bort en massa. Läraren skrev faktiskt att den var lite väl lång, men jag fick VG ändå. Yippie! :)

Nu måste jag bara motivera mig till att plugga till den sista tentan så jag får VG i slutbetyg på hela kursen. Pepp, pepp, pepp! Lite sådär med det just nu, men nu jäklar!

För jag har bara regn hos mig (eller snö, hur var det nu?)

En liten undring så här på en onsdag bara, hur kommer det sig att alla på Hogwarts inte är typ sjukt överviktiga, med tanke på hur mycket det äter? Sedan lär det väl knappast få särskilt mycket motion heller och inte är de utomhus särskilt ofta, så de borde ju vara jättebleka?!? Är det någon sorts trollkonst jag inte känner till, för i så fall vill jag också veta...


En outfit-bild, why not, liksom?

Och en lite mer närbild.. (Blek var det ja..)

Jag känner mig glad idag och jag vet inte varför. Kanske för att det är sommar snart. Hahaha, nu var jag rolig. Det snöar ute och är nollgradigt. Vadå juni om en vecka? Äh, vi skippar sommaren i år va?! Satt och skrattade för mig själv åt alla roliga grupper och statusuppdateringar på Facebook, ja men det är ju bra att man är lättroad :)

Nu ska jag försöka motivera mig till att läsa lite, jag måste ju titta på reprisen av Eurovision-semin som börjar om en timme. Alla säger ju att det var så jäkla kasst, så jag kommer säkert tycka det är underbart. Haha

Böcker

Nej motivationen är inte på topp idag, jag gör lite annat istället.
.
Titta vad fint, böcker! :) Jag har saknat er när ni har legat nere i lådorna och varit deppiga. (Usch vilken suddig bild det blev..)

Allting fick tyvärr inte plats, men de viktigaste är där i alla fall. Det vill säga bra böcker jag gärna läser igen, och de som gör att jag ser smart ut :) Jag har massor med böcker i källaren också, kanske skulle försöka sälja lite, eller köpa en till bokhylla. Hehe. Får tyvärr inte plats med mer just nu, så de får nog må bra i källaren ett tag till, tills vi hittar en större lägenhet som jag kan klä i bokhyllor (och garderober, jag måste ha garderober, massor!). Vart sambons få böcker ska vara det vet jag inte riktigt än, han får väl köpa en egen bokhylla ;) Han blir nog i alla fall glad när jag har fått bort lite lådor från skräprummet.

Nej, nu måste jag faktiskt försöka läsa lite till, innan det är dags att laga mat, plättar, mums! Jag är bara så irriterad på våra lärare just nu. Huvudansvarige är ju ledig på obestämd tid och vi vet ingenting om någonting och frågestunden vi skulle haft inför tentan är inställd. Riktigt dåligt tycker jag, det måste ju finnas någon som kan svara på frågor. Annars får de väl helt enkelt ställa in tentan och ge oss någon annan uppgift istället, jag skriver gärna en uppsats. Hoff, riktigt dåligt är det i alla fall. Nu vill jag bara ha sommarlov!

Är det maj eller vad?

Nej, jag tänker banne mig inte ge upp nu! På med regnstället och ut med arslet, beach 2015 here I come.. Eller något

Det regnade visst lite.. (Haha, jag ser ut som jag vet inte vad på bilden.. Haha) Men det var skönt med en joggingtur, mötte dock inte en enda människa på vägen..

Igår när jag for hem från jobbet snöade det.. Trevligt, trevligt. Helt vitt på backen när jag gick och la mig och vad är det ute nu, typ 4 grader. Sommaren försvann lika fort som den kom.

Nu läsa lite till. Nazismen tror jag att det blir idag och lite socialism.

Harry Potter

Hmm, nu har jag läst ut Twilight Saga, så frågan är vad jag ska läsa nu? Jag tror att det blir denna


På svenska dock den här gången, även om de egentligen är bättre på engelska, men jag har de bara på svenska eftersom min mamma köpte dem åt mig och om jag någon gång får barn vill jag ju läsa böckerna för dem på svenska. Hehe. Jag vet inte hur många gånger jag läst dem nu, men Harry Potter får man aldrig nog av :)

Det är skönt att ha något annat att läsa än bara skolböcker och nu är det ju dessutom inte ens två veckor kvar till sommarlov.  :)

Skrivbord!


Fint va? Jag har alltid velat ha en sekretär. Nu ska det bara fyllas med grejjer också :)

Och jag ska ta tag i det. Sen..

Vad köpte jag mer då? Tja två lampor, lite ramar, en vas, några plastblommor, några ljusstakar och en jäkla massa annat smått och gott :)

Nu ska jag läsa lite, ska "träffa" min grupp om en liten stund.

Hockey-VM

Hahaha, säga vad man vill om Bengan, men humor har han i alla fall. Time Out med mindre än en sekund kvar. Haha, det är ju roligt ju :)

Nu sitter pappa och försöker bygga ihop mitt Ikea-skrivbord. Det var inte så jäkla lätt det där. Men hade jag gjort det själv så hade det nog mest slutat med en jäkla massa tårar. Sådant där är inte min grej. Nästan 5000 gick det på Ikea igår, men jag köpte bara nödvändiga saker, som alltid :)

Bilder kommer senare, när bordet är färdigbyggt :)

Nu måste jag läsa lite mer, vi ska lämna in något imorgon med gruppen, men vi vet inte riktigt vad. Kul när lärare helt plötsligt blir lediga utan att meddela, och inte heller meddelar vem som är ersättare. Kul, kul.

Trevlig söndagkväll!

Den svenska sjukvården

En norsk läkare stoppades från att operera i Norge efter 42 missnöjda patienter och 10 miljoner i skadestånd, gissa vart hon fick jobb sedan? Jo, i Sverige. Det säger väl allt om den svenska sjukvården..

Jag har inte träffat många läkare som faktiskt bryr sig om sina patienter, tyvärr, för jag är säkert på att det finns massor. 

Hachiko


Helt otroligt underbar film!

Älskar den!

Där kan vi prata om kärlek. Tror aldrig jag gråtit så mycket till en film förut. Fantastisk!

Jag är helt lyrisk. Så otroligt sorglig, men med så mycket kärlek. Åh!

Ikea

Imorgon åker jag, mor och far och bror till Ikea. Jäklar vad det ska shoppas :) Sambon ville inte följa med, men han får skylla sig själv om jag shoppar upp alla pengar. Höhö. Men egentligen är det bara ett skrivbord jag ska ha, och lite ramar och annat småtjafs. Hehe.

Nu sitter jag och tittar på en helt underbar film, ska fortsätta med det.

Trevlig fredag!

Glass!

Sambon vann glass på poker

Guuud vad gott!

Jag är trött och har ont i huvet och när jag är trött äter jag. Men god var den. Egentligen är jag inte så mycket för Ben & Jerry's, jag tycker inte den är värd pengarna, men gratis är gott :)

Torsdag

Nej, träningsvärken var inte så farlig idag faktiskt, och jag tog mig både till jobbet och hem igen. :) Men nog är det jobbigt för benen allt!

Och när jag skulle cykla hem var det ett stort gäng med tjejer som blockerade hela gång- och cykelbanan, jag fick cykla ner i diket, två gånger.. Grr!

Nu är det soffläge som gäller resten av kvällen, jobb imorgon igen. Ska försöka öppna skolboken om en stund, hade verkligen behövt läsa lite om depressionen i USA, men detta väder ger mig huvudvärk..

Cykla

Nej, det är ingen bra idé att ge sig ut på en cykeltur för första gången på typ fem år och dessutom ha supertajta byxor på sig. Träningsvärk, någon?!?

Men för sjuttsingen, imorgon ska jag cykla till jobbet. Har man fixat cykeln så har man. Benmuskler, here I come!

Nej, lägenheten var ingen hit. Kändes mindre än den vi har trots att den ska vara större, och alla fönster åt ett håll, nja, inget för mig. Nu ska jag diska och sen blir det datorn i sängen, med True Blood på :)

Onsdag

Idag kör vi med knallrosa byxor

Ja men för tusan, man måste ju hitta någonting att lysa upp denna gråa dag med..

Idag ska jag och min kära mor gå och titta på en lägenhet. En trea på samma gata som jag och sambon redan bor på, men en bostadsrätt. Den såg inte så fräsch ut på bilderna, så jag tror inte vi vill ha den, men man kan ju alltid kika. Att titta på lägenheter är alltid roligt, det skulle jag kunna göra varje dag :) Det var därför jag ville bli mäklare en gång i tiden, så jag fick kika på hus och lägenheter hela dagarna. Nåja, det är ju inte för sent, jag har ju min examen där i bagaget någonstans. Eller så bokar jag bara in mig på visningar titt som tätt, så får jag det behovet stillat, synd bara att det enbart finns en mäklare här i stan, någon gång måste de ju börja misstänka att man inte är där för att köpa något. Haha

Brr


Det blåste visst kallt ute. Nej, jag tänkte ju inte gå ut idag, men jag kände ett behov av en promenad. Skönt! Känns som att hösten är tillbaka igen dock :(

Synd, Norge åkte ur hockey-vm. Hade det inte varit lite roligt om Norge slagit ut Sverige. Lite? Bara liite? Haha, Norge ska inte vara bra i hockey, men de hade gärna fått gå vidare istället för Tjeckien. Jag gillar när lag slår från underläge och vinner, det blir ju som mycker mer spännande då. Yes, mål till Sverige :) Mot Schweiz, alltså.

Tisdag

Det regnar ute, åh typiskt! Inte för att det gör mig något egentligen jag har ändå inte tänkt gå ut idag. Läsa, läsa, läsa! Men det var typiskt när jag var ute och sprang och det började regna innan jag ens kommit halvvägs, jag var sjöblöt när jag kom hem. Nåja, man skulle ju ändå in i duschen.. Jag tror förresten att jag ska öka på min runda lite, känns som att jag orkar mer än 20 min, så 30 får det nog bli nästa gång :)

Och inget pluggande blev det igår heller, jag tror att jag såg ungefär en halv föreläsning, var vädigt ofokuserad. Men, nej inte sommarlov än. Idag ska jag läsa.

Visst är det förresten kul när man får en utskällning av en kund, innan man ens hunnit öppna munnen? Ja, väldigt trevligt faktiskt, speciellt eftersom det inte var några problem denna gång. Han hade väl bara laddat upp sig hemma för att få skrika lite. Nå men varsågod, ut med dina aggressioner bara.

Förstår ni, det är sommar snart?!? Själv har jag fortfarande april, så jag tycker det blev varmt tidigt i år.

Sommar, sommar, sommar

Jag ser minst ett fel på den här bilden

det består av några högar med vitt bland allt det gråa.

Jag tog en välbehövlgi datorpaus igår. Eller, ja jag tog en sovmorgon, gick ut och sprang och sedan var det dags att fara på jobbet, så datorn hanns liksom inte med :) Underbart väder har det varit i helgen. Ja trevligt i alla fall för dem som varit lediga.

Synd bara att detta härliga väder som gör att man vill sitta med balkongdörren öppen gör att jag blir täppt i näsan och ögonen irriterade. Men men, ibland får man stå ut med sådant också :)


Hur länge håller denna sommar i sig tro? (Ja, jag håller på att tvätta, vi brukar inte ha kläder över golvet annars) Säkert kommer det snö lagom till helgen, när jag tänkte njuta av solen..

Nu tvättstugan och sedan full fokus på böcker och föreläsningar. Tjohej!

Och plötsligt kom sommaren..

eller något. Imorse var det varmt och dimmigt och nu, solen skiner! Jag kan till och med sitta på balkongen, med en tjock tröja på visserligen, men ändå! :) Varmt och härligt!

Får se om det är några människor på jobbet idag, igår var det då dött..

Ungdomar här i stan har visst börjat berusa sig på muskotnöt.. Muskotnöt!? Jag vet knappt vad är för något, allvarligt talat, vilken jäkla fantasi, hur kommer man på något sådant? Varför är ungdomar så dumma i huvudet? Är det verkligen så viktigt att få ett rus att man provar vad som helst? På min tid räckte det med några öl så var man nöjd och glad. Helt sjukt!

Nej fy f-n

Läser om Europas kolonisering av Afrika. Man blir så jäkla förbannad. Vad är det egentligen som gör att Européer tror att vi är så jäkla mycket bättre än alla andra? vad har de stackars afrikanerna gjort egentligen. Nej, fy farao, säger jag bara!

Helgdag, schmelgdag

Jag tänkte skriva ett inlägg om varför man är så full så man knappt kan gå mitt på dagen, mitt i veckan, men sedan insåg jag att när jag såg denna fulla kille var klockan efter 22, på en onsdag och det är dessutom helgdag idag, så vi glömmer det..


Visst är det trevligt när man fotar mot solen :)

Nej, nu ska jag fortsätta läsa om den franska revolutionen och sedan ska jag ta tag i "från kolonialism till imperialism i Afrika ca 1870-1914". Trevligt :) Helgdag, schmelgdag, vem bryr sig?!?

Onsdag

joho, popcorntime stavas visst som ett ord, så det så! Annars blir det ju två ord, som inte alls kan sägas ihop utan att få en helt annan mening, så jo, det stavas ihop!

Nej, det blev ingen promenad idag, tänkte ta en joggingtur, men vädret blev så trist så jag skippade det och precis när jag bestämt mig för att ta ett pilatespass istället, så kom solen fram igen, typiskt!

Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och titta ett avsnitt av True Blood. See ya all tomorrow!

Tonight's the night we're gonna make it happen

Lalalaaa

Vad händer ikväll då? Ja, det är ju Grey's. Alltid något att fira :) Popcorntime!

Hoff, hade en väldigt jobbig kund igår när vi skulle stänga. Vi stängde av postdatorn lite tidigare, för att vi ändå inte hade några kunder och fem minuter senare kommer det en som vill hämta post. Jaja, sa vi, det är väl bara att starta upp den igen. Men inte då. Datorn hade bestämt sig för att ta natt och ville inte vara med. Så det blev inget paket, kunden tyckte att då kan jag ju köra ut paketet åt honom imorgon, för han bor ju hela 2 mil från stan. Men va f--n. Om det nu är så jäkla dyrt att åka fyra mil, så nog kan jag betala det åt honom... Att man ens orkar bråka, nej, jag förstår mig inte på människor! Vi kan inte stanna kvar efter stängning eftersom larmet går igång efter ett tag, men jag trodde aldrig han skulle gå därifrån.


Idag skiner solen, härligt! Synd att man ska sitta inne hela dagen med böckerna. Tyvärr måste jag dra för persiennerna för jag ser ingenting, solen är i vägen, men jag ska inte klaga. Slipper jag ju se den och längta ut :)

Ska nog unna mig en liten promenad senare, på min enda lediga dag denna vecka.

Tisdag


Min vanliga pluggposition i soffan. Inte bra, jag vet! Men det är ju skönare att halvligga i soffan än att sitta vid köksbordet. Detta är väl dock den största boven till mina ledproblem just nu skulle jag gissa :/

Men snart så. Jag ska dra med mig mamma och svärmor och fara till Ikea och köpa mitt efterlängtade skrivbord. Yehaa! Måste bara mäta så det går in i bilen :) Sedan behöver vi bara en bäddsoffa och en bokhylla så har vi skräprummet i ordning. Hehe. Vi har bara bott här i snart ett och ett halvt år, så det går långsamt framåt. :)

Lösspringande hundar

Nej, det är inte ok. Jag struntar i om ni tror att ni har pli på hunden och om den kanske bara vill hälsa när den kommer. Men att en okänd hund kommer springande mot en är inte särskilt trevligt. Jag känner inte hunden, jag vet inte om den bara vill hälsa eller om den tänker attackera mig. Och ni kan aldrig veta. Ni kan tro att hunden aldrig skulle göra något, att den lyssnar på er. Men tänk om den inte gör det? Tänk om hunden just idag har bestämt sig för att inte lyssna? Tänk om den springer rätt på ett litet barn som blir vettskrämd och det slutar med att hunden biter? Tänk om hunden springer ut på vägen? Ni vet inte hur hunden tänker. En hund reagerar på ett annat sätt än vad du som ägare gör. Du kanske tror att du känner din hund. Din egen lilla älskling, den skulle aldrig göra något. Men tänk om? Är det inte bättre att hålla hunden kopplad när ni är ute bland folk istället för att riskera något?

Jag älskar hundar. Hade jag tålt det, hade jag säkert haft en själv. Men jag tycker att en hund ska vara kopplad ute bland folk. Jag tycker inte om att en okänd hund kommer springande mot mig i full speed. Jag vet inte hur bra pli du har på din hund. Jag vet inte om den lyssnar på dig.

Snälla hundägare, tänk till lite. Ni är inte ensamma ute i världen.


Måndag

och vi ser framemot en sexdagarsvecka... Hoff, enbart eftermiddag, onsdag ledig och undra vad jag ska göra då..?!? Typ, plugga, kanske..

Fyra veckor kvar, sedan är det sommarlov :) Med jobb visserligen, men ändå, sovmorgon!

Nu måste jag verkligen ta tag i min VFU också. Jag har några timmar kvar att ha den här terminen och en redovisning med estettreorna som vi skulle haft före jul redan. Grym ångest över det har jag. Hoff. tyvärr är Erik (min historiehandledare) omöjlig att få tag på via mail och jag hatar att ringa till folk. Enorm fobi för det.. Jag ska försöka gå förbi där idag och hoppas att han är där, så vi i alla fall kan boka in en dag. Riktigt dåligt av mig, usch! Men samtidigt så är det ju inte mitt fel att eleverna inte kommer när vi ska ha redovisning, och jag har faktiskt jäkligt mycket annat att göra. Hoff! Ska ta tag i det idag!

sär skrivningar (sära skrivningar eller?)

Sverige mot särskrivning måste lätt vara Facebooks bästa grupp. Mohahahaha. Hur svårt kan det vara liksom. Jag är allergisk mot särskrivningar!

Nu är i alla fall ett fönster rengjort och fint, somriga gardiner på plats :) Resten får vänta.


En föreläsning har jag hunnit se också. Nu tänkte jag diska och sedan hämta sambon och åka och köpa Thaimat, till mig, inte till sambon, han är så jäkla kräsen. Sedan blir det hockey. Hockey, hockey, hockey! Det ska bli spännande. Tyskland slog ju USA (yes!) och Danmark slog Finland (wtf och ännu mer yes!) så vi får väl se om Norge kanske lyckas slå Sverige. Hehe, man vet aldrig med sport :)

Söndag

Tvätta fönster eller plugga?!? Hmm, det är tragiskt när det faktiskt lutar åt att tvätta fönstren..

Känner mig sugen på att möblera om också, men jag vet inte hur. Vårt vardagsrum är inte det lättaste att hantera. Är jag månne i en perid där jag gör vad som helst bara jag slipper plugga? Hehe

En joggingtur har jag hunnit med idag i alla fall. Den tredje den här veckan. Jenny är duktig!



Nej för tusan! Nu ska jag skura fönster!

Ha en trevlig söndag alla glada :)

Lördag

Hade en riktigt trevlig kväll med min kära vän igår. Hon hade med sig lite vin så vi satt här och snackade skit. Sedan drog vi med sambon och gick till Bistron och snackade mer skit :)

Så roligt att träffa henne :)

Jag träffade en gammal klasskompis jag inte sett sedan vi gick ut nian också. Det var riktigt kul, jag var inte säker på att det var han först, men jag tog mod till mig och gick fram och frågade om det var han. Det var det, även om det tog några sekunder innan han kopplade vem jag var. Det var verkligen roligt att se honom. :)

Idag har jag inte gjort mycket alls, var och fikade hos O:s granne, då vi ändå tänkt ta en fika och de ville visa upp sitt nya kök. Sedan har vi suttit hos svärföräldrarna och tittat hockey. Kanada mot Italien, jag och svärmor tyckte det såg ut som pojkhockey, haha.

Nu ligger jag i soffan och funderar om jag ska plocka fram skolböckerna, läsa Breaking Dawn eller kanske kika någon film på datorn.. Vad skönt med en lördag helt utan planer för en gångs skull.






party!

eller inte :)

sitter här och diggar musik och känner sommarvibbarna

oh, yeah

Fredag!

Solen skiner och jag är ledig. Jag tror att jag ska ge mig ut på en joggingtur i mina nya skor.
Me like!

Ikväll ska jag träffa min älskade vän O, som är hemma på besök från Stockholm. Är det inte en underbar dag, så säg? Jag har bara ungefär tre föreläsningar att titta på, fyra med den som går just nu (jag vill inte se föreläsningarna live, det blir mer intimt när de är inspelade bara för oss som går distans haha), och kanske 100 sidor att läsa, eller något. Just nu är det industriella revolutionen och franska revolutionen som står på schemat.. En fullspäckad dag med andra ord :)

Just ja, måste in och bråka med biblioteket också. De har gett mig en räkning på en bok de sa att de skulle låna om åt mig. Det gillas inte!

Eclipse och choklad

Åh, åh, åh. Jag tittade på trailern till Eclipse idag, åh, jag längtar!


Min livräddare vissa dagar i månaden. I love it!

Kan jämföras med denna..

som alla pratar så mycket om. Smakar lite som mintkrokant, inte alls lika gott som den ovan. Ljus choklad är lite för söt för min smak, känns som att jag får i hål i tänderna direkt. Hehe. Nej, mörk choklad ska det vara, helst 80% eller mer, det är gött!

Morrn, morrn

Jag vaknade av mig själv kl sju imorse, pigg och glad, men som vanligt tyckte jag det var för tidigt och tvingade mig själv att somna om. Så självklart var jag jättetrött när klockan ringde kl åtta och låg kvar till kl nio.

Hmm, undra om grannen har ett piano, det låter som att någon spelar. Har jag förresten sagt att min stora dröm är att lära mig spela dragspel? Haha, det har jag alltid velat, men ett dragspel kostar pengar. Men någon gång så, då jäklar!


and once again, I look crazy.. Men ser ni vad kort hår jag har, det känns så fräscht. Inte alls det skatbo jag hade tidigare :)


Jag är bäst på att köra bil

(det är bara det att ingen annan vet det än och ställer sig i vägen, inte mitt fel..)

Så gissa vad jag gjorde igår..

(jaja, bilen är skitig, men det är inte det jag syftar på) Jag skulle parkera, men det var en biljäkel i vägen. Väldigt fint.


Titta, jag har klippt mig! Äntligen säger ni då (Ja, det gjorde nog frisören också) Haha, han verkade inte så förtjust över att jag klipper luggen själv.. Ja vi tar 50 kr för att klippa luggen här, bara så du vet. Ja, det kan ju vara bra att veta :) Skönt att bli av med röran, riktigt risigt var det. Klippte mig hos en kille för första gången också, det var spännande och billigt. Jag tycker om att klippa mig hos frisörelever, de brukar vara duktiga. Jag har i alla fall bara bra erfarenheter av det. Nöjd och glad är jag.

Om man nu skulle ta och titta i någon skolbok innan Grey's, kanske. Tänkte titta en föreläsning, jag har redan tre hängande (efter tre dagars kurs, det är bra gjort), men sambon har snott mitt headset och spelar NHL med gänget. Så jag får väl öppna boken istället. 1800- och 1900-tals historia, inte lika kul som äldre historia, mycket politik, men det är ganska kul ändå :)

varför så hatiska?

Tv4 ska betala en lyxvilla åt Niklas Wahlgren och Laila Bagge (Wahlgren), jaha och? Det har tydligen blivit värsta rabalderna om det, men allvarligt talat. Ok, de har säkert gott om pengar redan och har råd att bygga sitt hus själv, men om nu Tv4 vill bygga åt dem, så är det väl deras problem. Tv4 kan gärna få komma och bygga hus åt mig också (sen att man vill fläka ut sitt liv så jäkla mycket, är väl en annan historia, men det också, deras problem!)

Nej, mindre hat från folket, tack!


Joråsåatte

det var roligt att åka till jobbet igår morse, halv sju på morgonen, fullt med snö överallt, nollgradigt ute, sommardäck på bilen...
Först höll jag på att krocka med en traktor för jag såg inte att den kom, och det var inte så lätt att bromsa i nedförsbacke, och eftersom jag tvärbromsade körde jag fast med bilen, eller ja, jag kom inte framåt i alla fall, så då fick jag backa innan jag kom någonstans, sedan hamnade jag ju bakom traktorj-eln som körde trettio, och jag kunde ju inte heller köra om eftersom han lämnade sådan vall så då hade jag garanterat kört fast, så jag fick svänga upp och köra en annan väg till jobbet.. Det var intressant.

Nu är snön nästan borta igen, men det kommer bara mer och mer. Kul kul. Att man aldrig lär sig att det alltid kommer snö i maj..

Jag var ut och joggade idag också, orkade nästan en hel kvart! (och då var dessutom de sista tre minutrarna i uppförsbacke, med motvind) Wiiet kanske ger mig något ändå, i höstas orkade jag max fem minuter innan jag var tvungen att gå en bit. Noll kondis, det är jag det! Men nu jäklar, Jenny ska bli en joggare, haha, vem hade någonsin kunnat tro det?!?

Idag är det måndag

Bloggen har visst blivit försummad på sista tiden, men så är det ibland. Nu är i alla fall arbetet inlämnat, med en minut tillgodo :)

Den blev en sida för lång, men om man inte räknar inledningen, vilket jag tycker att vi inte gör, så blev den allldeles perfekt lagom lång.

Nu ska vi äta lasagne och mysa hela kvällen lång :)

Vintern kom visst tidigt i år..


Bild från igår kväll


Bild från alldeles nyss

Jag ser inte framemot att köra till jobbet kl sju imorgonbitti, med sommardäck. Vi får hoppas att termometern håller sig på plussidan av nollstrecket, annars kan det bli roligt.

Jag är nyss hemkommen från jobbet, har tryckt i mig ett Big Meal och nu ska jag plugga lite.

RSS 2.0