Nej, jag har inte lagt ned bloggen

Jag har bara tagit en liten paus.

Imorgon börjar skolan igen så sedan är jag tillbaka med full kraft.Då blir det jag och min bästa vän datorn igen. Kanske inte imorgon för då jobbar jag, men sen.

Har spenderat hela dagen på bowlinghallen med Emma och svärmor för att hålla på med ett jäkla tyg som ska hängas på väggen. 4 längder klara, tre kvar, men nu har vi fått in knixen och varför de köpte 60 meter tyg har jag ingen aning om. Antingen har grabbarna dåligt ögonmått eller så trodde de att vi skulle förstöra massa tyg innan det blev rätt..?!? Ja, om någon behöver ett vitt/grått tyg så finns det, massor!

Nu ligger jag i alla fall i soffan och orkar inget annat. Upp och städa på jobbet kl 7 imorgon. Hem och ha seminarium mellan tio och elva och sedan jobba till 18. Underbar dag....!?


Snart över!

Gud vilken dag jag har haft. Den började med att jag spillde ut fil över halva köket, dvs halva min nya fina rosa och vitprickiga duk (ja det är viktigt att påpeka att den är rosa med vita prickar), hela stolen med stolsdynan, golvet och väggen (!), jag höll på att komma försent till jobbet tack vare den där jäkla filen.

På lunchen tappade jag sedan min matback i golvet (dock hade jag hunnit äta upp det mesta redan, som tur var). Det var ju typiskt eftersom jag hade städet på morgonen och just hade skurat, men det vara bara att städa igen. Väntade bara att jag skulle tappa middagen i golvet också, men den klarade sig faktiskt.


Jäkla fil till att grisa!

Nu tror jag att jag ska sätta mig och spela lite Wii. Fick det nya igår och det ska banne mig inte gå sönder. Nu måste jag ju klara alla spel från början igen och min brorson som hade klarat flera åt mig... Typiskt, nu måste jag ju klara det själv..!

Snart börjar det!

Schemat för höstens första delkurs finns äntligen ute. Vilken dröm jämfört med förra terminen, men det skulle nog å andra sidan vad som helst vara. Det kan inte bli värre än vårterminen! Visst är det en del att läsa, men det verkar inte vara så mycket uppgifter. Två reflektionsprotokoll, en större muntlig uppgift och en skriftlig samt förberedelse inför varje seminarium då. Seminarium en gång i veckan. Denna delkurs ska mest förbereda för C-uppsatsen som pågår under tio veckor.

Åh, vad roligt att skolan börjar igen! Det är jäkligt skönt att vara ledig, men om jag ändå ska jobba kan jag lika gärna ha skola också. Och sedan är det ju så roligt! Sista historiekursen dock, lite trist..

Nu ska jag vänta på att min mat ska bli klar och sedan ut och träffa några vänner som råkar vara i stan nu.

Ha det bra!




Hallå, hallå!?!

Är det någon kvar här?

Jag har knappt suttit vid datorn på hela sommaren, jäkligt skönt måste jag säga, men då blir också vissa saker lidande. Tänkte i alla fall bara kika in och säga hej och meddela att jag lever, ifall ni nu var oroliga.


Mm, crepes med nutella i Paris!

Bilder och reseberättelse kommer, just nu njuter jag dock av en hyfsat datorfri tillvaro. Blev bilder till utställningen förresten, fem stycken. Efter många om och men lyckades jag få tag på en fotoskrivare dagen innan vernissagen. Yes, jag har framförhållning!

Nu laga lite mat och bege mig till jobbet. Jag återkommer!

RSS 2.0