Det går inte framåt

Jag sitter och försöker skriva på mitt PM, medan min brorson sitter och spelar Super Mario. Det går sådär.. För oss båda två verkar det som. Det blåser så mycket i banan han är på och jag är alldeles för trött för att orka koncentrera mig på att skriva. Men jag har knappt kommit någon vart alls idag och jag har bara två dagar till på mig, så jag måste skriva nu!

Uppdatering!

Sambon klagade igår på att jag inte skrivit i bloggen på ett tag. Vaddårå, uppdaterar den inte sig själv eller?!?

Jag försökte faktiskt i tisdags på väg till Ikea, tog en jättefin bild på vägen och dimman och skogen. Det var jättefint, jag lovar! Men appen ville inte fungera så jag gav upp.

Nu har jag så jäkla fullt upp med ett PM som ska in på fredag. Har fortfarande en bok att ta mig igenom och jag jobbar hela helgen. Tre dagar nästa vecka har jag på mig att skriva, så jag måste läsa klart boken i helg. Skulle haft massor med tid den här veckan, men det går magsjuka på jobbet, så min sköna tredagarsvecka blev till en inte lika skön femdagarsvecka. 39 timmar istället för 24... Jaja, jag får ju lön i alla fall.

Trippen till Ikea blev förresten inte som jag tänkt mig, fanns ingenting av det jag skulle ha, så jag kom hem med lite annat istället. Blev billigt om inte annat.

Nu ska jag läsa. 300 sidor kvar, bara 300 sidor kvar....

Rättning till föregående inlägg

Med snälla pappor som kan tapetsera skulle det stå. Bara så ni vet. Jäkla iphone!


Nytapetserad hall!

Vi tycker det är fint i alla fall, och ljust! Det var så jäkla mörkt grönt innan. Det är bra ned snälla pappor dom kan tapetsera.


Hemma!

Här var vi i torsdags, ja vi var aldrig in men vi gick förbi. Se bilden nedan alltså. Jag förstår inte riktigt den här appen, går det att sätta text under bilden? Nu är jag iaf hemma och ska försök komma igång och skriva pm. Pappa drog iväg mig och titta på tapeter också för han vill börja imorgon (!), men nu så, nu ska jag börja.


Köpenhamn!

Sitter på tåget mot Köpenhamn och tittar på den skånska naturen och försöker plugga. Igår gjorde vi detta:


Göteborg

Vi har varit på resande fot sedan halv sex imorse. Kom till hotellet för en och en halvtimme sedan ungefär. Nu ska jag däcka, gonatt!


Jag blir galen!

Ja, jag blir faktiskt det snart tror jag. Jag sitter med den här nedrans extrauppgiften jag måste göra eftersom jag missade seminariet förra veckan. Jag har gjort alla uppgifter utom en och jag kan verkligen inte svara på den! Vad anser författaren vara fördelen med den kulturdefinition han väljer? Ja, men vilken jäkla kulturdefinition väljer han då? Jag fattar inte! Jag trodde jag listat ut vilken han valde, men sedan började han svamla om någon annan och nu fattar jag ingenting. Han väljer ju tjugotusen olika, typ. Kanske väljer han ingen ren utan flera från olika, ja kanske, men jag vet ju ändå inte vad han anser vara fördelen med den han väljer eftersom jag inte vet vilken han väljer! Åååhhh!

Jag satt med den förra veckan också, men jag gav upp, så jag tänkte att nu jäklar kan jag tänka klarare, men nehej då. Jag måste lämna in den senast måndag och jag jobbar hela helgen och drar till Göteborg kl 05.30 på måndag morgon. Känns grymt bra! Som tur är är det bara en G-kurs och jag tror att jag redan har G, men jag måste ju lämna in denna uppgift också, annars får jag rest och det vill jag inte ha. Ingen bra dag idag med andra ord. Jag tänkte att jag skulle vara klar innan jobbet, men det sket sig. Får sitta lördag och söndag kväll istället, yehoo!

Veckans uppgift inskickad!

I sista minuten som vanligt.. Nu är det bara resten kvar, dvs den där extrauppgiften som jag verkligen inte vill göra plus kursen som började förra veckan och jag inte ens börjat titta på. Ja och så uppsatsen förstås, men den får väl vänta en stund till.

Fullt upp som vanligt med andra ord, men solen skiner och jag vill gå ut! Jaja, det kommer väl fler soldagar. Nästa vecka åker jag och mamma till Göteborg och över dagen till Köpenhamn, och jag har en känsla av att det inte blir så jättemycket plugg då, så jag måste motivera mig nu. Det är den där jäkla extrauppgiften alltså, den gör att jag inte vill göra någonting. Kanske, kan jag skjuta upp den en dag till? Ååh!


Ser förjävlig ut på bilden och mina bröst ser ju enorma ut, haha. Men en liten bild på frisyren i alla fall, även om den var finare i måndags när den var stylad. Men men, det går inte att få allt här livet.

I Fabians värld...

Gud vad den är jobbig den där reklamen

Här snöar det för fullt, men vi överlevde helgen och däcken har jag fått bytt idag. Jag tog inte bilen till jobbet i fredags, hade nog inte kommit fram ändå, det stod bilar överallt efter vägen. Konstigt nog. Kirunabor brukar inte bli överraskade av snön, men allt kom liksom på en gång.

Nu ska jag gå och sova och drömma söta drömmar, för jag ska klippa mig imorgon! Wohoo! Äntligen! Skulle behövts för flera månader sen, men nu är det äntligen dags, hehe.

Ta mig till jobbet med sommardäck på bilen?!?

Känns rätt lönlöst va?


Hojja

Jag satt i en halvtimme och försökte knåpa ihop ett mail till teaterns medlemmar och när jag skulle skicka det insåg jag att jag inte hade någon uppdaterad maillista... Så det blev inget mail i alla fall, kul jul.

Jag har förresten kört med automatlåda till Gällivare idag. Wehoo, det var skoj. Pappa hade vinterdäck så han tyckte det var lämpligare att vi tog hans bil. Det gick lite knackigt måste jag säga. Jag har kört med automatlåda en gång i mitt liv och det var kanske fem år sedan... Det gick ju enkelt på landsväg, bara gasa och köra, men inne i stan, oj oj, det saknades ju en pedal! Haha, försökte flera gånger trycka in kopplingen, men det fanns ju inget där, Och så blev det lite hackigt när jag skulle bromsa i korsningar och så. Men jag känner mig nästan lite sugen på en bil med automat, hade vart bra för mina knän om inte annat. Vi får väl se vad det blir för bil, men någon bil blir det.


Tillägg

Jag vill bara tillägga angående bilden i inlägget nedan att jag tror att jag även har fler böcker liggandes någonstans, plus att jag väntar på tre stycken.. Det är roligt att läsa tre kurser samtidigt! Men allvarligt, någon som vet hur många böcker man kan ha hemma samtidigt, finns det någon gräns?

Just ja, angående bilden på filmerna, ja Take That är sambons, och även Star Wars, men den kommer jag titta på ändå. (Ja, sambon älskar Take That). Lejonkungen är min !!

Förövrigt har jag lagt ner extrauppgiften, jag har gjort två frågor av fem, men de har jag bara svamlat på. Nu körde jag fast på den tredje så jag tänkte ägna resten av kvällen åt uppsatsen istället, för det är mycket roligare! Och så är det ju Desperate förstås! (och till Desperate blir det popcorn och dipp!) Uppgiften får jag göra sen, nångång....




Jag undrar hur många böcker man kan ha hemma från biblioteket samtidigt..


En ny dag

Fullspäckad jobbhelg, som vanligt, då hinner man inte med så mycket annat.

Jag sitter nu och försöker göra veckans uppgift, som är jäkligt jobbig. Jag måste dessutom göra den som en skriftlig extrauppgift eftersom jag missar seminariet på torsdag då vi ska till sjukhuset i Gällivare. Har tid där exakt samtidgt som seminariet ( och nej jag är inte glad över att behöva åka dit, snarare irriterad över att de inte kan göra vad de ska här) (det är inget allvarligt). Kort sagt kan jag säga att det inte går så bra med uppgiften. Jag har imorgon på mig, för onsdag jobbar jag hela dagen och har sedan möte, så jag är inte hemma före kl 21 tidigaste och torsdag ska den in och då åker vi till Gällivare, även om vi nog inte blir där så länge. Jag skulle gissa att besöket tar max en halvtimme.

Nu ska jag hur som helst på jobbet, så jag får ta nya tag imorgon och hoppas att det går bättre då.

Hej hopp!


RSS 2.0