Det posititva med jobbhelger

är att när de är över har man en helt ledig helg att se framemot :)

Ett tecken på att man jobbar för mycket:
När man ska svara i mobilen är man på väg att säga välkommen till ok/q8 det är Jenny, varje gång..

Ett till tecken på att man jobbar för mycket:
En kund kommer in och säger; men är du här nu igen, jag har varit inne varje kväll den här veckan och då har du stått i kassan!

Öhm, ja. Snart dags för det sjätte kvällsskiftet denna vecka då...

Jaha, det var ju typiskt

Blev så sugen på att spela lite Super Mario igår, vilket jag aldrig brukar ha tid med och vad händer, hela jäkla skitspelet går sönder. WTF?!? Hela jäkla skiten stannade, det gick inte att stänga av eller något. Till slut fick jag ut spelet, men det hände ändå ingenting, Mario och Yoshi stod kvar på samma ställe. Jag fick dra ut kontakten för att stänga av spelet och sedan gick det ju självklart inte igång igen. Hoff, så gammalt är det ju inte ( och inte så välanvänt heller). Spelet kanske fick en chock av att någon faktiskt spelade lite Mario på det.

Nu är jag sur!


Någon där ute som kan något om Nintendo Wii?

Det känns ju inte så jättelockande att köpa ett helt nytt spel... Jag måste ha mitt Wii, annars tränar jag inte! ( inte för att jag tränar så mycket ändå, men jag har ett Wiifit som jag kan visa upp ;) )

Förresten så insåg jag varför jag slutade spela New Super Mario, det är ju skitsvårt! Har helt kört fast i värld 3. Jag är till och med så dålig så spelet spelade en bana åt mig. Men nu kan jag ju inte bli bättre heller, vilket var mitt stora mål ,jag ska bli bäst! ;)

Snälla, snälla, komsi, komsi och fixa spelet åt mig

Ibland är det så

Nej gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. Min sköna mysonsdag (som alltid på onsdagar eftersom jag aldrig jobbar kväll), blev inte alls så mysig när jag blev utringd på jobb, igen.. Jag har sagt att jag inte vill jobba extra, att jag inte orkar, men alla andra vägrar. Hoff! Jag tänkte ta en skön kvällspromenad till farmor och farfar och sedan göra mig lite popcorn och sätta mig framför Grey's. Min heliga kväll som ingen får inkräkta på. Nu måste jag ju lära mig hur man spelar in på den där jäkla inspelningsbara HD-boxen så jag kan spela in reprisen på söndag eftersom jag jobbar då. Grr!

Jag tror chefen märkte att jag var sur, hehe.


Lite outfit ;)

Idag har jag i alla fall varit till läkaren, äntligen. Jag vet inte om hon riktigt förstod mig. Hon klämde och kände och jämförde knäna och tyckte det vänstra var lie svullet. (hur hon kan jämföra när knäna inte ens har samma form, jaja, det är inte jag som är läkaren). Jag fick i alla fall tid till röntgen så de kan se om skuvarna flyttat på sig och om jag ska få remiss till ortoped. Och här blir jag lite förbannad. Om det nu skulle visa sig att skruvarna inte flyttat på sig utan sitter där de ska, får jag då inte alls träffa ortoped, eller? Jag har ju fortfarande lika j-la ont. Nej, jag ska inte bli sur i förskott, vi får väl vänta och se (i två eller tre veckor eller hur lång tid det nu tar innan jag får komma på röntgen). Nu lever skruvarna i alla fall om som tusan efter hon har varit där och klämt. Kunde de inte knipit åt då istället?

Nu ska jag iväg på lite praktik. Pratade med VFU-samordnaren igår förresten, hon skulle fixa historiehandledare åt mig :)

Moralkärring

Jag satt och läste lite bloggar på topplistor i morse till frukost. Tänk vad mycket småtjejer som bloggar och viker ut sig halvnakna i headern. Allvarligt, vet deras föräldrar om det undrar jag. Jag vill inte låta som en moralkärring eller så, men är det inte bättre att få läsare genom att vara sig själv än att vara halvnaken på bilder? Inte för att jag har så många läsare så jag ska väl inte säga något. Men kommer jag till en blogg där en tonåring står i bh och trosor eller liknande, då är chansen inte särskilt stor att jag kommer tillbaka. Men hey, det kanske bara är jag.

Jag tycker faktiskt det är ganska tragiskt hur många tjejer det egentligen är som visar upp allt de har och lite till för några minuter i rampljuset och knappt det. Förstår man inte att det är bilder som för alltid kommer finnas kvar på Internet. Det kanske är roligt nu, men frågan är hur roligt det är om några år.

Ja, jag kan väl säga så här, vill ni läsa läsa en blogg med en halvnaken brud, då har ni kommit helt fel ;)


Jenny visar inte upp sig naken minsann :)

Oh, yeah

Idag är en sådan dag, en jippiedag. Jag fick VG på min förra kurs, 3:e världens ekonomiska historia. Wehoo! Det firar vi med en snurrande glad Ior



Skitjobbig bild, jag vet. Haha Men jag fick VG, så jag får vara jobbig ;) Sedan har ju lönen kommit idag också och det är ju aldrig fel. :D


Härliga söndag!

Just hemkommen från en promenad med stavarna. Jag kan inte jogga just nu för jag har så mycket problem med knät, plus att jag känner mig krasslig, men jag måste ju röra på mig. Annars får jag panik. Härligt väder ute, men det började snöa precis när jag kom hem, så nu är det inte så trevligt längre :)

Nu sitter jag i myskläderna och tänkte plocka fram skolboken, som jag totalt har ignorerat i helgen. Funderade på att sätta upp gardiner också, men kanske lite senare. Snart kommer sambon hem och ikväll blir det vin och spelkväll. Ja, är det så många som jobbar på helgerna så får man ibland dricka vin även på söndagar ;)



Är det inte förresten lite underligt att lediga helger alltid går så fort, medan jobbhelger segar sig fram..?

22 oktober

Herregud, 22 oktober?!? Vart tog tiden vägen, det var ju nyss jul och nu är det snart jul igen. Här är det i alla fall full vinter.

Såhär såg badrumsfönstret ut imorse. Lite jobbigt med ett takfönster som inte går att öppna om det kommer mycket snö, man blir ju rädd att det ska rasa in när man duschar. Hehe. Men fint var det i alla fall :)

Det har verkligen snöat och snöat. Från tvåtiden i tisdags till igår kväll, typ. Vintern kom fort. Idag sken solen och någon minusgrad, helt underbart!

Det var lite jobbigt i onsdags när jag skulle hem från jobbet förresten, snöstorm och en bil som envisas med att imma igen på insidan, jag såg ingenting! Hittade inte min infart när jag skulle hem. Jag fick köra ett varv extra, hittade in sedan tack vare att det stod en bil där som skulle ut. Det var läskigt. Vi trodde att den skulle vara helt insnöad nu eftersom jag inte använt den sedan dess, men det gick bra.

Nu ska jag fredagsmysa med mig själv, det blir en lugn helg. Kanske går och tittar lite bowling imorgon.

Trevlig fredag!

Rosa bandet

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken:
http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2197
– Klicka och gör en skänk-länk du också!




Självklart gör jag en länk. Vi kan alla bidra. Jag köper alltid ett rosa band och kan man bidra på detta sätt så är det en självklarhet. Glöm inte att klicka på länken själv för att aktivera den.



Vitt,vitt, vitt


Överallt är det vitt :) (nej, jag vet att man inte ser så mycket på bilden, men det är ju mörkt ute för tusan)

Oj, nu börjar Desperate :)

Jag har varit på föräldrarmöte idag, det var spännande. Speciellt när larmet gick. Höhö ;) Det börjar kanske lösa sig med historiahandledare nu, min svenskahandledare drog med mig in på historiainstitutionen och det verkar inte så svårt att få någon intresserad. Min gamla jobbar inte kvar förresten. Ja men det var ju trevligt att jag fick veta det.

Hej hopp

Fel dag

Ok, vart tusan har den där jäkla snön tagit vägen nu då?!?

Ingen snö, bara grått och trist :(

Och jobbar heldag gör jag idag också. Har försökt få en tid hos läkaren hela morgonen, men "tyvärr finns det inga lediga tider att ringa upp dig på". Nähä, nänä, men skit i det då. Ska man behöva kliva upp kl sex för att ens få bli uppringd? (ok, jag överdriver, jag vet).

Nu ska jag gå någon annanstans och sura, typ på jobbet, där är alla sura ändå.

Pretty Woman

walking down the street, pretty woman. The kind I'd like to meet, pretty woman

En av världens absolut bästa filmer, jajjamän, på TV nu! Men själv har jag tittat på Dear, John, den var också bra :) Jag hade velat se klart Pretty Woman, men den är så lång och jag ska upp och jobba snart. Ibland önskar man att man hade en TV i sovrummet. ;)

Men det är ändå skönt att man inte har någon.


Jag köpte förresten en leverpastej från Euroshopper här om dagen. Fy farao vad vidrig den var! Skulle äta den till frukost imorse, men jag fick slänga hela mackan (och leverpastejen), hade den äckliga smaken i munnen flera timmar efteråt. Isch! Aldrig mer Euroshopper. Fy!

Fredag!

Jaha, och?!? Jag jobbar hela helgen så vem bryr sig. ;)

Gårdagen blev inte alls som jag tänkte mig. Klockan var mycket innan jag ens kom igång med pluggandet. Jag for till jobbet kring tre för att deala lite med chefen, jag tänkte att kommer jag vid den tiden så kan hon inte ha något skift åt mig, men jo tjena. Det första hon säger när jag kommer; jag tänkte ringa dig, men jag har inte hunnit än, crap! Så det blev jäkligt stressigt, slänga i sig mat, jobba tre timmar och iväg på revyn (som för övrigt var riktigt rolig). Jag var helt slut när jag kom hem, vet inte varför egentligen, men så var det i alla fall. Hur som helst så fick jag ledigt tisdag, vilket var mitt egentliga ärende. Jag ska på föräldramöte. Inte som förälder och inte som elev, men som blivande lärare. Det ska bli riktigt spännande :)

Jag kan väl bjuda på en fin liten fredagsbild

Varför är alla böcker om Förintelsen gråa?


Bara en fråga så här på en onsdagkväll. Det här är alla mina skolböcker just nu, men sedan finns ju exempelvis Anne Franks dagbok och en annan bok jag har läst, som jag inte kommer ihåg vad den heter (den står i bokhyllan, men jag orkar inte leta upp den) och en himla massa andra. Alla är grå, varför? Är det någon lag på att om man skriver en bok om Förintelsen så måste den vara grå?


Tänk vad mycket ljusare det blir med lite snö


:D

Härligt, härligt. Jag har förresten världens bästa föräldrar. De kom förbi på jobbet igår och hämtade mina bilnycklar och bytte däck åt mig, så det inte skulle vara så halt när jag körde hem från jobbet, är de inte underbara så säg?!? :)

Hoppas nu att snön är här för att stanna.

Jag kommer förresten aldrig bli någon storbloggare, jag har inte tid att skriva en himla massa intressanta inlägg, så ni får nöja er med det lilla :)

Nu ska jag maila mina handledare så jag får komma iväg på praktik någon gång och sedan plugga lite.

Tjing tjing

Söndag

Nu ska jag sätta mig och skriva i bloggen, så här får man inga läsare ;)

Jag borde egentligen plugga, jag borde skruva ihop Ikeamöbler, men jag ligger här i soffan och gör inget vettigt alls. Skönt!

Vi har haft besök av bebis idag, men hon börjar bli en ganska stor bebis, hon spydde ner sig själv, sin mamma och våran soffa. Hehe, ibland ska man inte ha en svart tygsoffa, men hon är töööt !!

Nej hoff, skitsamma om detta är en tråkig blogg, jag ids inte just nu, ska fortsätta ligga i soffan och titta på Rizzoli and Isles (eller vad de nu heter), och kanske lösa lite korsord. Mina popcorn tog nyss slut, men jag tror att jag har lite choklad kvar ;)

Skit!

Hojja, jag satt och skrev ett inlägg, men hela datorn stannade så allt försvann, nu blev jag ledsen :(

Hur som helst, så tittade jag alldeles nyss på Ullared och de hade strul med kassorna. Tjejen som sprang runt med någon kortgrej sa att, det är inga problem, folk är så förstående..?!? Ge mig de kunderna! Idag hade jag en kund som blev förbannad för att jag inte förstod att hennes man var hennes man och att de var i sällskap, det var tydligen väldigt känsligt..


Nu har jag i alla fall myst mig ner i soffan med en filt. Sambon gick till grannen och nu har de åkt till en annan kompis för att spela tv-spel. Själv tänkte jag göra mig lite popcorn och äta lite choklad, det är ju trots allt fredag. Haha (nej jag har inte alls ätit choklad varje dag den här veckan..) Och så ska jag väl plugga lite, kanske.

Revy !!!

Guud, vad trött jag är!! Helt sjukt! Jag är just hemkommen från revyrep, såå roligt! Nu var vi igång i år igen. :D

Alldeles för trött för att hänga med i improvisationer eller komma med några idéer, men ack så roligt att träffa alla igen. Tyvärr har vi förlorat några stycken i år, ni är och kommer förbli saknade. Det blir liksom inte samma sak utan dig Hubert!

Nej, hojja, jag vet inte ens vad jag skriver, borde gå och sova, men jag vet inte om jag orkar ta mig upp ur soffan.. Kanske får sova här i natt, eller så får sambon bära in mig när han kommer hem. Haha.

På lördag ska jag och mamsen och papsen åka till IKEA, yeey! Pappa ville åka till Luleå sedan och gå på hockey, så det blir väl natten där. Har verkligen ingen lust till det, men eftersom jag heller inte vill åka till IKEA själv så får det väl blir så då.

Hojja, vad jag svamlar känner jag, bäst att lägga ner detta nu tror jag.

Gonatt!

Yeey

Sitter och tittar på Bonde söker fru. Jag brukar inte följa den, men jag tycker det är kul ibland, dock byter jag kanal när de ska ringa upp någon, jag tycker det är så pinsamt.

Alldeles, alldeles strax är det dags för detta


Yeey!
Min heliga kväll, den jäkel som stör mig på onsdagar kl 21, aj aj, då blir inte Jenny glad.

Snart, snart, snart börjar det :D

Jag fick göra popcorn i en vanlig kastrull idag, det var länge sedan, men det blir nog bra ändå. Till Grey´s måste det ätas popcorn! Min popcornmaskin åkte på tippen, den ville inte leva längre. Men det finns en helt ny i mammas och pappas garage och den är min!

Nu måste jag ladda!

Leksaker och frisörer

Jag leker med min nya leksak, och nej det är ingenting kinky

Iphone 4 :D (bild från apple.com)

Det är roligt :D

Jag har varit hos frissan idag också, det var välbehövligt. Han skrattar alltid när han tittar på mitt hår, jag kan inte riktigt förstå varför.. Kan det vara för att jag alltid klipper luggen själv och går till frissan typ en gång per år (ok, det var faktiskt andra gången i år, jag bättrar mig)?!? Det är ju jobbigt att gå till frissan, man måste boka tid och sedan måste man ju gå dit också. Riktigt jobbigt. Nu sa han till och med åh, herregud när han skulle borsta ut håret, jag kan inte riktigt klura ut om det var positivt eller negativt.. ?!? Hmm, nåja, nu är håret fint i alla fall :)

Så!

Hemtanten inskickad och klar (jag hoppas i alla fall att den är klar, för jag vill inte komplettera.) (komplettera måste jag visserligen göra ändå, eftersom jag saknar en bok och inte kan skriva sidhänvisningar, men jag vill inte få mer att komplettera, eller U, hujeda mig). Klockan tio börjar nästan kurs, så lite andrum. Haha.

Förhoppningsvis har mitt liv lugnat ner sig nu, så jag kanske till och med hinner lite praktik (man ska inte hoppas för mycket).

Vi trivs i alla fall jättebra i lägenheten, trots gräsliga tapeter, men det ordnar sig, det löser sig :)

Här lite bilder från vår nya balkong.


Lite annan känsla än från den förra


Hehe

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan förbereda för nästa kurs.
Senare ska jag på stan och hämta en leksak ;)

Tjing, tjing

Fixas och donas

Nu är vi i alla fall inflyttade. Lite ordning och reda på vissa ställen i alla fall. Köket är klart och min klädkammare (hörde ni det, klädkammare) (ja, om sambon får sitt tv-spelsrum, så förtjänar jag en klädkammare ;) ), är så gott som klar, måste köpa lite hyllor och grejjer dit in, men det hinns med. Sitter just nu och försöker sortera mina smycken, men jag är så trött. Grabbarna borrar och håller på med kablar och grejjer. Jag ska nog sätta mig en stund med min hemtenta och sedan sova. Upp klockan sex imorgon igen, och då hoppas vi på något fler timmars sömn än föregåendes tre. Vi var klar med städandet av gamla lägenheten till halv tolv, men jag kunde inte sova. Somnade kanske tre, och så upp och jobba åtta timmar från klockan sju, då är man pigg och glad.

Apropå sambons tv-spelsrum förresten. Det är ju bara skönt, då kan de stänga in sig där och skrika hur mycket de vill och så får jag resten av lägenheten för mig själv och dessutom soffan :) Dessutom har jag räknat ut att jag minsann får plats med en bäddsoffa därinne också. Så blir Jenny glad :)

Borde det inte förresten vara förbjudet att äta surströmming när man bor i ett flerfamiljshus. Fram med en lag på det!

RSS 2.0