God Jul!

Vi är inte så mycket för julklappar i min familj.


Jag trivs på arkivet


Nu är det jul!

Alla klappar inköpta, men två kvar att slå in och det är ju flera dagar kvar till jul! Jag är duktig!

Jag har till och med skrivit lite på uppsatsen idag, för första gången på en och en halv vecka. Börjar känna mig något stressad. Låg däckad i förkylning hela förra veckan och sen åkte jag på magsjuka i fredags, jippie! Har min enda lediga dag imorgon och den tänkte jag spendera på arkivet. En liten fika med fina vänner tänkte jag hinna med också och lukta på bebis.

Det blir mycket bloggande från appen nu, men det är lättare att sitta vid iphonen än datorn när man är trött. Skit i typsnittet, jag skriver ju i alla fall.

Nu ska jag och sambon gosa med magen.


Livet går i ultrarapid just nu

Jobb, revy, uppsats, jul. Ja, ni vet..


Julgranen med klappar klart

Vet inte varför vi köpt så mycket julklappar och vem som ska ha den, men så är det i alla fall.


Har bakat gött idag


Men vad f-n!

Jag beställde en superbra julklapp åt mamma förra veckan och nu ringer de och säger att den utgått... Nu måste jag hitta på något annat, suck!


Sjuk!

Ligger hemma och är sjuk och orkar inget annat. Ingen feber, men förkyld som attan, och väldigt trött i kroppen.

Just nu försöker jag samla kraft till att slå igång datorn och skicka in ett dokument till min handledare och på att gå och laga mat. Vet inte riktigt vad som är jobbigast. Jag är inte klar med det jag skulle vara klar med i uppsatsen, men det får va. Kan knappt hålla ögonen öppna för att skriva något här.

Måste resa mig från soffan nu!


Underbara fredag (?)

Uh, jag har åkt på en riktig jäkla förkylning och det har jag verkligen inte tid med. Får väl vara glad så länge jag inte får feber antar jag.. Och dessutom jobbar jag 25 timmar i helgen, nio timmar imorgon utan lunch. Jippie! Det här kommer gå jättebra!

Jag kan inte lägga upp bilder från datorn heller längre, varför?!? Firefox gjorde en uppdatering och efter det har det inte fungerat. Grr!

Jag har inte en bra dag idag.

Ibland står det vettiga saker i tidningen


Julklapp till bebisen

Sambons brorson vill köpa en present till bebisen i min mage, för det är ju så synd om den som måste ligga i magen och lyssna på hur glada alla andra är över sina julklappar och så får den ingenting själv. Ja, det är ju iofs sant, men jag vet inte om bebisen skulle ha någon nytta av en julklapp än. Hehe, gulligt var det i alla fall!


Bildjungel

Åh, har suttit nu hela kvällen och letat bilar, det är ju skitjobbigt! Ja, jag vet att jag vill ha en bil som kostar max si och så, den får inte vara äldre än kanske 2004 och inte ha gått mer än typ 8000 mil Ja, jag hittar ju massa sådana bilar, men sen då? Jag vet inte vad som är en bra bil, jag tittar på färgen, ja men den var ju snygg den kör vi på!

Jag måste verkligen ha en ny bil, inte en chans att jag får in en barnvagn i min lilla Opel. Vi funderar på att vänta till sommaren med ny bil och det går ju om vi inte ska någonstans, vilket vi troligtvis inte ska. Men om vi får för oss att vi ska någonstans då? Om jag vill åka upp till mammas och pappas husvagn bara över dagen så måste jag ju ha barnvagnen med mig.

Men hur bestämmer man sig för en bil? Jag är ju så jäkla velig, måste fundera en stund först. Pappa hittade en jättebra bil åt mig för typ två månader sen, men den finns ju knappast kvar nu. Åh, jag blir galen. Snart ringer jag på första bästa bil och köper den!


RSS 2.0