Foton

Jag sitter och går igenom bilder från resan för att se om det finns någon jag kan ställa ut på våran konstutställning som börjar på måndag. Så vem vet, snart kanske det kan komma ett bildspel.

Tror dock inte att det blir något till utställningen. Lite för dålig kvalitet på kameran, eller den som står bakom kameran snarare. Hehe. Sedan måste jag ju hitta någon som säljer fotopapper och en bra skrivare, eftersom jag inte lär hinna framkalla några till på fredag annars. Men vi får se helt enkelt

Katastrofer

Jag har läst att många är upprörda över att vi lägger så mycket tid på tankar och sorg till Norge, när vi inte bryr oss om att 11 miljoner människor håller på att svälta ihjäl i Somalia. Det är väl klart att vi bryr oss, jag bryr mig. Men Norge är så otroligt mycket närmare, det hade lika gärna kunnat vara här. Jag har själv engagerat mig politiskt när jag var yngre, det hade kunnat hända mig. Det är inte ett angrepp på några enskilda individer, det är ett angrepp på demokratin. Det som händer i Somalia är fruktansvärt och borde inte få hända någonstans och självklart måste vi bry oss även om detta. Bara för att vi ägnar en tyst minut åt offren i Norge, betyder det inte att vi inte bryr oss om människorna i Afrika. Men Norge är vårt grannland, vår lillebror.

Tankar till Norge

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om min resa, men det känns så meningslöst idag. Jag tycker att vi ägnar dagen åt tankar till vårt grannland istället och allt det meningslösa våld som finns i världen.


Det börjar närma sig

Imorgon åker jag, wiee! Två veckors tågluff runt om i Europa. Så otroligt läskigt och så jäkla roligt (hoppas jag). Väskan är packad, allt fick plats och till och med plats över, men jag tror nog att jag packat lite för mycket ändå. Det är svårt det där med kläder och skor.

Tänkte jag skulle visa lite festivalbilder när jag ändå håller på och har lite tid.


Säkert! Grymt bra.


Hammerfall. Inte lika bra som när jag såg dem med min fina O, men det är nog oslagbart. Jäkligt bra ändå!


September. Helt ok, men jag såg inte hela. Rolig bild, haha.


Jack Vreeswijk. Det tror jag hade varit mäktigt, men tyvärr såg jag bara litegrann eftersom sällskapet ville gå och äta.


Utsikt från förfesten igår (lördag). Fint!


Orup. Hur kan man inte tycka Orup är bra?!? Tyvärr det enda jag såg igår eftersom gänget inte ville gå tidigare till området och jag ides inte gå själv. Annars hade jag gärna sett Fatboy med Lisa Miskovsky och även Nicke Borg, men man kan inte få allt här livet. Jag och sambon gick hem innan tolv när Teddybears spelade, eftersom det var så jävulskt kallt, hade gärna sett dem också, men sambon hade dåligt med kläder på sig (jag frös i och för sig också, trots halsduk och vantar på). Det var kallt, brr!

Hur som haver var det en väldigt trevlig (och nykter för min del) helg. Men jag saknade O, tror det är första festivalen på jag vet inte hur många år som jag inte varit på festival med O, hon är i New York och har roligt istället. A saknade jag självklart också, som sitter i Umeå och är gravid. Men jag vill inte klaga på sällskapet för det var super det också, absolut!

Nu dröjer det nog ett tag innan ni ser mig här igen. Om jag inte hinner kika in en sväng imorgon eller något under resan så är jag åter i Sverige den 17 juli. Jag hoppas ni inte hinner sakna mig alltför mycket.

Trevlig sommar!



Festivaltider

Det är kallt på festival när man är nykter, jäkligt kallt. Älgwoken var inte alls lika god som jag minns den från i fjol, den var faktiskt inte god alls. Jag som längtade så efter en älgwok, nej usch! Ikväll ska jag digga Orup, i vantar och halsduk.

RSS 2.0