Harry Potter and the Deathly Hallows

Wii, såg trailern till sista Harry Potter nyss. I november kommer första delen och i juli nästa år kommer den andra.

Jag längtar!

Det är lite dålig uppdatering nu jag vet, men jag försöker att inte använda datorn så mycket. Det kan vara skönt med en sådan paus. Sedan är det ju faktiskt sommar och den kan man ju inte spendera framför datorn (men på jobbet höhö).

Nu ska jag ta och fixa matlåda och sen fara iväg på jobbet igen. Igår fungerade inte ett enda kort under 3 timmar (jag jobbade fyra). Jippie!

Måste man verkligen betala räkningar under sommaren?

Hojja, vad störigt det är när man ska betala räkningar och så är det tekniskt fel. Jag tänkte att jag skulle testa i alla fall och självklart när man skrivit in allt man ska betala och bara ska signera så slutar det att fungera. Typiskt! Men nu tror jag i alla fall att allt ska vara betalt och klart. Lär väl märka om jag får påminnelser på allt.

Men tycker ni inte att man borde slippa betala räkningar under sommaren? Inte för att det är så mycket sommar här, men ändå, i praktiken är det ju det (tio grader och mulet, yes!)

Jag har varit och grävt fram min stegräknare idag. Förra året var den min companion jämt. Varje dag gick jag  med den och skrev upp stegen i min kalender dag efter dag.
Fin va?! :)

Jag använde den för min egen skull, och inte för någon tävling. För att röra på mig mer och det fungerade faktiskt, jag tror jag använde den nästan ett år innan flärpen gick sönder så det inte gick att ha den i byxlinningen och har man den runt halsen så blri det inte riktigt rätt, men nu har jag hittat en ny flärp i en låda. Jag kände väl inte heller att jag egentligen behövde den längre, men nu känner jag att jag kan behöva en morot igen, så får väl testa om det fungerar den här gången också. Jag har blivit väldigt förslöad.

Filmkväll


2x Keira Knightley

The Duchess var bra, men jag gillar inte när de inte får varandra i slutet. Då känns det som att man liksom har slösat bort en massa tid på filmen, jag mår inte bra av det. Det ska kämpas lite (eller mycket) för kärleken, så det riktigt gör ont, men i slutet ska de få varandra annars mår man ju bara dåligt och inte bra. Nej, tacka vet jag Stolthet och Fördom, där vet man vad man får. Så nu måste jag titta på den så jag kan må bra igen. Om jag inte somnar (det finns risk för det), men jag vet ju i alla fall att den slutar lyckligt, så skulle jag somna kan jag må bra ändå :)

Har nu jobbat hela helgen så jag är trött så trött, men fortfarande fyra skift kvar innan jag får lite ledigt. Dags för eftermiddag hela veckan. Jippie!

Konstiga drömmar och tupperware

Det blev bara jag och mamma och en jobbarkompis på Tupperware igår. Men jag och kollegan shoppade för flera stycken så det kanske inte gjorde så mycket. Otroligt vad mycket man tror sig behöva som man inte hade en aning om att man behövde och som man säkert inte kommer använda ändå. Hehe.




Jag drömde lustiga drömmar i natt. Den första drömmen kommer jag inte riktigt ihåg, men jag var på någon fest av nåt slag och allt som fanns att dricka var förgiftat förutom typ cola och päronsoda. Så alla ville ju dricka det, men det tog slut, så vi var några som skulle gå och köpa mer, men då blev vi jagade av någon som ville döda oss. Kanske samma som förgiftat all dricka? Hmm. Vi tog oss till affären i alla fall, men sedan ringde sambons klocka. I den andra drömmen var jag ute och gick och såg en alkis som i en park höll på att gräva upp något som såg ut som en grav mitt på stigen. Det var ju jättemycket folk där, men av någon anledning så började han jaga mig och sprang som en tok. Jag ville hem, men alla vägar hem var genom parken och där var inget folk så då skulle han ha dödat mig. Det slutade i alla fall med att jag sprang genom stan med honom efter mig, tills han fick tag på mig på torget där det fanns några poliser som kom och räddade mig, men inte förrän jag skrikit på polis.

Jag tror att jag läst för mycket Harry Potter på sista tiden. Hehe

Jag funderar nu på om jag ska gå ut i solen. Det är inte särskilt varmt, runt tio grader, men solen skiner ju så man kanske skulle passa på.

Idag är en bra dag!

Ok, jag tar tillbaka lite av det jag sa igår. Idag var det ju faktiskt ganska skönt ute. I alla fall i solen. Jajjamän, det är sol ute! Det ni! :)


Nej, jag kommer aldrig bli någon modebloggare, men det får ni leva med. :)

By the way

VG, VG, VG :D Detta måste ju betyda att jag får VG på hela kursen. Det gillar vi! :)

Nu bad huvudläraren också om ursäkt för allt strul som har varit, även om han inte varit där. Han tycker det är uselt hanterat och det kan jag ju bara hålla med honom om. Vi får väl hoppas att nästa kurs till hösten blir bättre..

Ikväll ska S komma hit och hålla i en tupperwarevisning eller vad det nu heter. Det blir spännande att se hur många vi blir. Kanske blir det bara jag och mamma och det blir ju inte så kul. Det är några till som har sagt att de ska komma, men nu lät det mer som kanske, så vi får väl se.

Nu tror jag att jag ska gå och tvätta ett fönster. Har nog vilat upp mig tillräckligt efter tentan nu :)

Hmm?

Är ni verkligen säkra på att det är juni nu och inte typ oktober?!?


Onsdag

Torsdag

Fredag


Morgen

Dagtid

Kveld

Morgen

Dagtid

Kveld

Morgen

Dagtid

Kveld

Kiruna

13°

16°

16°

15°

Man blir ju som lite fundersam...


Kiruna - flytta eller inte flytta?

Hoija, nu har Kirunas kommunalråd kommit överens om vart Kiruna ska flytta. Till myren vid flygplatsen och Tuolla..!?! Ja, vad säger man. Kallt, blåsigt, och på en myr, där det också finns malm under vissa delar, omringat av ett stort industriområde. Ett centrum som sjunker ner i en myr och dessutom inom ex antal år måste flyttas igen? Jag orkar inte engagera mig längre. Det ena kommunalrådet sa visst till och med i radion att, ja staden får väl flyttas igen när det blir dags att bryta där..? Allvarligt, så jäkla oansvarigt!

Jag vet inte vilka alternativ som är de bästa, eftersom kommunledningen inte går ut med någon information. Kiruna börjar bli ett skämt nu känns det som. Tidigare har alla människor frågat, det första de gjort när man sagt att man är från Kiruna, ja men det är ju den staden som ska flyttas. Nu är det inte någon som bryr sig längre. Ska staden flyttas eller? Ja du, det undrar jag också.


Kiruna



Lite mer bröllop

Bild från aftonbladet.se
Bild från aftonbladet.se

Jo, nog satt jag bänkad hela dagen minsann. Från kl ett på dagen till kl ett på natten. Hehe. Det var ju så vackert. Gick iväg med mina vänner en sväng och köpte lite gott, men annars var teven på hela tiden. :)

Äntligen har prinsessan fått sin prins och det är så underbart! Jag har svårt att vara emot monarkin, för jag tycker det är fint med alla kungligheter. Och jag tycker de är bra representanter för Sverige.

Såg ni Daniels tal, det var nog bland det vackraste jag hört. Tårarna rann ett antal gånger under dagens lopp och det finns nog ingen som kan tvivla på hur mycket de älskar varandra. Kronprinsessan var som ett lyckligt litet barn när hon skuttade omkring. Det var så fint alltihop.

Nu har de fått varandra och förhoppningsvis får de leva lyckliga länge och bli gamla och skruttiga tillsammans.

Bröllop


(Bild från SVT)

Bröllopet har inte börjat än och jag har redan gråtit flera gånger. Ser ni inte vad kära de är :) Så fint! Jag skulle inte se bröllopet, men jag lär nog sitta bänkad framför teven hela dagen (och kvällen). Hehe.

Kanske man skulle köpt lite tårta. Haha.

Kronprinsessbröllop

Nu måste även jag skriva något om detta prinsessbröllop. Är det inte underbart! De ser ju så lyckliga och kära ut, hur kan man inte tycka det är underbart? Sitter och tittar på slutet av bröllopskonserten och jag tycker det är underbart. Skit samma om man tycker att vi ska ha monarki eller inte. Prinsessan har funnit sin prins och det är som i sagorna, de är lyckliga och kära. Det är underbart! Den som tycker något annat har aldrig varit kär. Haha, mycket underbart här nu märker jag, men det är ju det :)

Jag tycker det är trevligt med kungligheter. Och jag tycker att vår kronprinsessa verkar vara en fantastisk människa, ja faktiskt. Och de verkar verkligen jättekära, klart de ska få varandra. Mer kärlek och lycka åt folket!

Imorgon ska jag titta på alla fina klänningar när alla kungligheter och vanliga går in kyrkan. Det är fint med bröllop! Och säkert kommer jag gråta en skvätt som jag altid gör när det är kärlek i luften :)

Fredag!


Har just avslutat ett telefonsamtal med min älskade vän O. Vi pratade över en timme. Tyvärr pratar vi alldeles för sällan, eftersom jag hatar att prata i telefon, men snart kommer hon upp, wii! :)

Nu är det dags för detta

Fredagsmys! Tyvärr saknas chokladen. Jag var på Coop och handlade efter jobbet och tyckte att nej, jag vill nog inte ha choklad ikväll... What?!? Dumt tänkt, men nu får jag stå mitt kast, för på Q8 har de inte min älsklingschoklad och någon annanstans ids jag inte gå, och eftersom jag har druckit några slurpar vin, så får jag klara mig utan :(

Nu ska jag fredagsmysa i min ensamhet, sambon har gått och spelat poker. Så skönt, inte skönt att han har gått i väg, men skönt att mysa med mig själv. Jag älskar att vara ensam. Jag älskar att vara med sambon också, men ibland är det skönt att vara själv också. Och då får jag se vilka filmer jag vill. Hehe :) Imorgon ska jag träffa några andra vänner, som är i stan en sväng. Härligt med sommar när alla kommer upp :)

Grey's, SATC och lägenheter

Åh, jag sitter fortfarande och gråter efter säsongsavslutningen av Grey's. hojja, vad hemskt! Och nu måste man vänta jättelänge till nästa säsong... Hojja!

Sex and the City var förresten bra, lite löjlig på vissa ställen, men bra ändå :)

Jag och sambon har fortfarande inte bestämt oss om lägenheten, hehe. Vad ska vi egentligen med en fyra till? Ett TV-spelsrum åt sambon och ett pluggrum åt mig. Haha. Och inte var den billig heller. Hmm, får se, imorgon före 15 måste vi ha bestämt oss..

Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och sova, varit uppe sen fem imorse. Skulle egentligen jobbat till 15, men min arbetskamrat var så gullig och jobbade min sista timme, så jag kunde gå och titta på lägenheten. Tack du! Imorgon jobba 9.30 till 17.30, verkligen inte roligt skift och det är väldigt mycket folk i farten. Mycket turister. Ligger just nu på min gymmatta på golvet och tittar på So you think you can dance. Roligt!

Flygstrejk och lägenheter

Jaja, är det inte askmoln som lamslår flygtrafiken så är det strejk. Men klart de ska strejka, det är ändå så omiljövänligt att flyga. Stanna hemma, det får jag göra.. Höhö. Vi ska köpa TV-bänk, två fåtöljer, någon jäkla hd-box och säkert en jäkla massa mer, så inte blir det någon resa i sommar inte... Vi måste ju spara till Japan också, till våren är det tänkt att vi ska åka dit. Eller så blir det en sista minuten ändå.. Hehe :P


Fint. Och så en trisslott med vinst där också :) Lite sommarkänsla, ja inte av trisslotten då alltså, men blommor, visserligen bara plast, men fint ändå :)

Vi var och tittade på en lägenhet idag. En fyra mitt i stan, inte för att vi behöver en fyra, men jag ville se den. Äntligen var vi etta, yes! Den var väldigt ofräsch och de visste inte förrän den var besiktigad om något skulle åtgärdas och man måste tacka ja senast imorgon, så det känns väl sådär.. Enligt min mening behövde i princip alla rum förutom kanske köket åtgärdas. Stora badrum och den där balkongen som jag älskar och diskmaskin och plats för tvättmaskin..! Men väldigt små rum, omöjligt att få in en dubbelsäng. Nej vi får vänta tills det blir en trea ledig i det huset, de hade bättre planlösning, även om badrummet var litet..

Bio!

Idag ska jag på Bio med mamma. Woo, Sex and the City 2. Får väl se vad det är för skit. Jag har inga höga förväntningar egentligen, då jag inte hört så mycket bra om den, men de flesta jag har hört som har sett den har i alla fall inte tyckt att den varit dålig, så vi får väl se. Roligt ska det bli i alla fall :) Och biopopcorn, skit i filmen, jag får ju äta biopopcorn :D


Jepp, det står en kartong mitt i våran hall. Den ska ner i källaren, typ nu! Eller i alla fall om en liten stund :)

Kkallt!


Jag sitter här och fryser. Har gömt mig lillrummet där vi äntligen har fått in en TV. Vi (sambon) köpte en ny som tydligen var mycket bättre (jag märker ingen skillnad), och nu har jag fått den gamla i lillrummet. Den står dock fortfarande på golvet och det är väldigt kallt här inne, som synes. Kanske för att det knappt finns några möbler här och vi knappt är här inne. Grabbarna sitter och tittar fotboll i andra rummet, Italien-Paraguay, men jag trivs bättre här inne på golvet. Jag har min filt och min träningsmatta att sitta på. Hehe :) Tror att jag kanske ska göra mig lite popcorn, medan jag tittar på de hurtiga norska hollywoodfruarna. Haha

Nedräkningen har börjat

Idag är det måndag och jag har väl egentligen inte så mycket att skriva. Höhö



Sex veckor till semestern! Wehoo! Jag och sambon är fortfarande inte överens. Jag säger att jag vill åka utomlands, då säger han, ja men då åker vi till Finland. Haha, skitkul! Verkligen... Jag tror jag tar med mig en väska och åker själv. Vart som helst, bara jag slipper tänka och kan ligga under ett parasoll hela dagarna och läsa en bok eller två. Mhm, jag skulle bli tokig efter en dag. Inte kan jag bara ligga still inte. Kultur, kultur vill jag ha! Och kanske ligga under ett parasoll och läsa en bok, lite..

18-årsgräns!

I helgen har jag bråkat med studenter, norrmän och andra turister. Ska det vara så svårt att visa leg när man köper cigg och snus, allvarligt? Ja, jag ser att du har studentmössa på dig, men hur vet jag att du inte har lånat den av någon? Jaha, du säger att du är 18, men om jag skulle lita på alla som kom och sa det så kan vi ju lika gärna skita i åldergränser eller? Hojja, visa leg eller så får ni inte köpa, så enkelt är det. Ja, jag inser att det är långsökt att alla med studentmössa har lånat den bara för att få köpa cigg, men man vet aldrig, och ser de små ut så ser de små ut. En engelsktalande tjej som ville köpa snus och cigg såg inte äldre ut än 15 så det så. Gud vad jag bråkade med norskan, hon tyckte jag var helt dum i huvet som skulle ha leg på henne, det var det löjligaste hon hade varit med om. Ärligt talat, hon kanske var 18, men inte var hon då många år över det i alla fall. Har man inte leg så får man helt enkelt vara utan.


Så där lite soft klädd innan jobbet. Mycket outfitbilder nu märker jag. Kanske skulle skapa en modeblogg... Mohahahaha!

Ett stängingskift kvar sedan är det ett tag till nästa, eftersom jag får jobba livsen istället :) Midsommarbeställningar, jippie! Vilken tur då att det alltid är dött med folk under midsommar, så glömmer jag något finns det ändå ingen som saknar det :)

Åh, det är ju Emil på tv :D

Ditt liv

Livet är orättvist och väldigt skört, på en sekund kan det vara över. Ta vara på det liv du har för du har bara ett och det kommer aldrig igen. Älska dig själv och vårda de du älskar och de kommer älska och vårda dig tillbaka.



Det är ditt liv det handlar om, glöm aldrig det! Carpe Diem!


Vila i frid!

Fick igår veta att en bekant från teatern dog igår. En ung tjej med hela livet framför sig. Hon skulle ha tagit studenten idag, hennes liv skulle just till att börja. Så fruktansvärt orättvist och tragiskt. Det finns ingen rättvisa när en så ung människa rycks ifrån livet alldeles för tidigt. Jag kände inte henne så väl, men hon verkade vara en genomsnäll person med inget ont i sig. En ung människa just i början av sitt liv. Det är så fruktansvärt orättvist att hon inte ska få fortsätta det!

Vila i frid lilla du! Sjung högt för änglarna med din vackra röst!

Klant nr 1, that's me!

Hojja, det har inte varit min dag idag. Det var ju det där med nycklarna i ytterdörren. På jobbet började jag med att skära mig på något, men jag vet inte vad. Ont som f-n gjorde det i alla fall, och blödde, som tusan Sedan snubblade jag på en jäkla kabel och när jag skulle plocka upp den slog jag i huvudet, där framme. Någon timme senare böjde jag mig ner för något igen och slog i huvudet, där bak den här gången. Hojj! Så nu har jag ont i fingret, i huvudet och i knät (som jag fick ont i när jag snubblade).


Aj i fingret!

Lite smått och gott

Visst känns det som fredag idag?! Jo, det gör det. Skönt om det hade varit det dock, för då hade jag bara haft fyra dagar att jobba istället för fem. Jojo, eftermiddag torsdag till måndag, jippie!


Suddig bild som vanligt, jag har lite svårt att hålla kameran still. :) Haha, jag ser ju gravid ut såg jag nu, men det är bara tröjan som sitter lite konstigt, eller så är det väl jag som börjar få mage, haha.

Såg ni Grey's igår? Åh, herregud! Jag vill verkligen se fortsättningen nu på en gång, men jag vägrar betala snåla femman för att få se det nu. Jag får väl snällt vänta tills på onsdag. Ojojoj!

Jag gick iväg och lämnade i nyckeln i dörren idag. Typiskt mig. Haha, sambon ringde och frågade om jag knarkade. Det lustiga är att min granne måste ha sett det, för han kom precis när jag var på väg och tittade lite konstigt på mig, men han sa ingenting. Ibland undrar jag om han kan svenska eller om han bara är jäkligt otrevlig, för han hälsar då aldrig, så jag har slutat säga hej till honom. Dryga jäkel.

Annars då, ja jag sitter och skrattar åt sambon för hans hårddisk kraschade härom dagen och nu har han fått tillbaka datorn, men insåg att alla koder han behövde var sparade i ett dokument på datorn. Haha, där får han för att han skrattade åt mig, när mitt usb kraschade. Höhö!

Nu laga sig lite mat och fara och joppa lite.

Aj i knät

Ajajaj. Jag tog en cykeltur till farmor och farfar för att pigga upp mig lite, verkligen varit helt slut efter tentan, men det var ingen bra idé kände jag ganska snabbt. Jäklar vad ont i knät jag har nu! Men jag var ju tvungen att ta mig hem sedan också.. Ajaj!

Ja, vi kör väl en modebild i brist på annat, för jag är ju så jäkla modemedveten. Hahaha!

Vad konstigt mitt ena ben ser ut. Haha

Nu ska jag trösta mig med lite popcorn till Grey´s och hoppas att knät mår bättre imorgon.

Trevlig kväll!

Sommarlov!

Wehoo, äntligen har jag sommarlov och solen kom fram till och med. Varmt och skönt ute, eller ja, allt är ju relativt. :)

Nu fick jag i alla fall skriva rätt tenta och det kändes bra. Även om allt inte var riktigt rätt eftersom vi skulle få ett tema lottat att skriva om och nu stod alla temana på tentan, men eftersom man omöjligt kan skriva om alla tre temana på tre timmar och maximalt åtta sidor, så valde jag ett av temana. Det kan ju inte bli fel. Nu är det över i alla fall och det känns bra. Men det var jäkligt svårt att begränsa sig till åtta sidor, jag hade kunnat skriva hur mycket som helst mer, men eftersom det stod klart och tydligt, maximalt åtta sidor, så hade jag väl inget val... Jag kan i alla fall inte skylla på någon annan än mig själv om det inte gick bra, men jag lovar, går det åt skogen, ska jag skylla det på henne som skickade fel tenta första gången. Hehe

De har förresten slutat sälja min favvolypsyl på apoteket. Katastrof! Jag fick köpa denna istället

Den enda de har utan smak eller parfym. Jag förstår inte varför det ska vara så viktigt med smak på läpparna?!?

Energilös


Jag hittade en tröja i garderoben idag, som jag inte använt på flera år. Den syns (nästan) på bilden :)


Några av de tavlor jag (och sambon) satte upp igår. De hänger inte snett, det är jag som fotar snett...


Hojja, jag känner mig inte redo att skriva tentan igen imorgon. Jag har inte pluggat ett dugg idag, känner mig så oinspirerad. Jäklar om jag inte klarar tentan nu bara för det. Jag vet ju att jag hade klarat den i lördags. Men det är tufft att skriva tenta och jag känner mig trött och slut i huvudet. Jag hade behövt vila upp mig några dagar till i alla fall. Man blir helt slut av att skriva en tenta och sen när det inte är rätt tenta. Jag har slut på energi.

Tisdag

Jaja, idag är det väl plugg som gäller dårå... Jag tror att jag kan allting, men lika bra att läsa på igen. Har dock fortfarande inte hört om det verkligen blir tenta imorgon, men jag förutsätter att det blir så. Jag hoppas bara hon ringer så jag inte går dit och så fattar de på lärcentret ingenting....

Igår var jag duktig, satte upp tavlor :) Haha, vi har bara bott här i ett och ett halvt år så det var väl kanske på tiden ;P

Nu ska jag ut och jogga!

Tentan

Hoff, ja tänk om jag kunde säga att jag hade sommarlov nu.. Men eftersom de på expeditionen tydligen mailat ut fel tenta åt oss, så får vi snällt sätta oss och skriva den riktiga tentan på onsdag. Hoff, jaja, men hon var ju i alla fall snäll och ringde och bad om ursäkt att hon gjort fel. Och det känns ju ändå bättre att få skriva den riktiga tentan och få en rättvis chans till ett bra betyg än att bara nöja sig med den där tentan som man skrev. Haha, egentligen skulle jag tydligen ha gjort tentan enligt tema i lördags, då hade jag sluppit skriva om den. Hoff. Det känns ju måttligt roligt, hade hellre fått en hemtenta, men det är ju som hon säger. Vi måste skriva tentan för att kunna få ett betyg.

Gud vad livet är roligt ibland...

Hittade den här bilden på Kiruna CC förresten

That's me, som clown :P

Rosa bubbla


Åh, åh, åh, åh, åh

Min bil!! Vill ha!!

(bild från Kiruna CC, stäm mig inte)

Jag har alltid drömt om en rosa bubbla. Ser ni inte vad fin den är? Den bara skriker mitt namn, lyssna!

Idiotiska j-vla lärare, på j-vla högskolan Dalarna. Fullkomligt jäkla oacceptabelt!

Oj, oj, oj vad jag är förbannad just nu. Jag har nyss skrivit ett väldigt aggressivt brev till en av mina lärare. Jag satte mig ner, kl nio imorse och skulle skriva tenta. En tenta om ett speciellt tema, med fem nedslag och minst två olika författares perspektiv. Trodde jag, ja! Vad möts jag av, jo en "omtenta" med fyra slumpmässigt valda faktafrågor, varav tre av fyra var sådant jag inte över huvud taget hade läst om. Blev jag glad? Väldigt, inte!

Jag försökte leta och se om det fanns någon man kunde ringa till under tentan, inte det inte. Jag gick till min tentavakt, som kommit till jobbet en lördag enbart för att jag skulle få skriva min tenta, och frågade om hon hade fått någon meddelande om vem man kunde kontakta. Inte det heller! Vad gör jag nu då?

Ja, jag har suttit och pluggat till den här tentan som en jäkla idiot, jag har inte lust att plugga hela sommaren till en omtenta i augusti. Jag tänker banne mig skriva tenta!

Jag börjar skriva på ett papper, ett surt brev, till vem tusan som helst det nu är som rättar min tenta. Jag får ut mig mina aggressioner och förklarar att jag tänker skriva tentan, men jag skriver mina egna frågor. Jag har pluggat till tentan, jag har lärt mig hur två olika författare tolkar femton olika händelser i historien, jag kan dem. Jag vet att jag kan dem. Jag svarar på den frågan jag kan och sen svarar jag på två frågor till, men två frågor som jag själv bestämmer, för jag tänker banne mig göra tentan. Så jag har svarat på tre frågor som de ville, jag har gett dem fakta, om det nu var det de ville ha. De kan ringa mig på en gång, jag lovar att jag kan ge dem svar på fem nedslag i vilket tema de vill, med båda författarnas perspektiv. Men vill de ha fakta ska de banne mig få fakta. Vi skulle begränsa oss. Ha, de fick sexton handskrivna sidor med fakta. Massor med fakta. Jag har jäklarimig skrivit tentan.

Nu är jag så jäkla förbannad så det finns inte. Jag har chans att få VG på den här kursen, ska mina idiotiska lärare hindra mig från det?

Jag har förresten inte haft internet sedan i torsdags, därav min frånvaro.

Nu ska jag gå och slå på nånting

Torsdag

Nej hörni, nu börjar den här bloggen bli lite eftersatt (precis som allt annat just nu), men det får ni ta. Just nu är det tentan som har högsta prioritet resten får vänta. Men på lördag kl 12, då är det äntligen sommarlov!

Visserligen typ sju veckor kvar till semestern, men i alla fall. Jag behöver bara koncentrera mig på en sak åt gången :) Även om jag tycker skolan är så himla kul, så ska det bli skönt att få fokusera på lite annat ett dag.

Nu återgår jag till mina anteckningar.

1 juni

Nu är det väl sommar, eller?!?

Hoija, bara några dagar kvar till tentan och jag har inte alls läst allt jag borde ha läst och det jag har läst har jag inte sammanställt så att blir någonting av det och ändå känner jag inte paniken.. Varför? Mitt huvud har gått på sommarlov, men inte skolan, än..


RSS 2.0