Helgen i Stockholm

Håhå håhå. Nu är jag hemma efter en underbar helg i Stockholm. Det var roligt!

Vi solat och badat och promenerat. Varit ut på söder och åkt båt till skärgården. Vi hann till och med med lite shopping på söndagen, vilket vi inte alls hade tänkt. :) En helt underbar helg.

Bilder kommer senare, jag måste sortera och rensa lite först :)

Lite kortfattat kan vi säga så här:

*Det går att bränna sig trots att solen gömmer sig bakom 30 kg moln. (i alla fall om man heter Jenny, men jag brände mig egentligen inte, blev lite röd bara)
*Skärgårdsbåtar kommer sällan i tid.
*Försöker du bada vid bryggor vid hus kan det komma båtar som vill parkera.
*Akta dig för fåglar, de kan bita dig i tårna när du inte ser. (det hände faktiskt, en kille som låg och hånglade med sin tjej på klipporna när vi var på Fjäderholmarna (hmm, hette det så?!?), det var kul, haha)
*Det är hett i Stockholm!
*På tunnelbanan kan man stöta på de man minst anar, synd att resan går så fort.
(jag träffade två gamla klasskompisar från Gävle, som jag inte sett på 4 år. Det var riktigt roligt, tråkigt bara att vi skulle av på nästa hållplats, så vi hann knappt prata något).

Vi badade i Vinterviken, i Mälarhöjden och i Liljeholmen, ett bad per dag. Jag som är en riktig badkruka, men det var skönt. :)

Nu har jag en jobbvecka kvar, fyra skift, och sedan SEMESTER!! Härligt! Och vi väntar fortfarande på besked om lägenheten, jag ska ringa dit imorgon och höra hur det går, för det är sista dagen. Sedan får vi veta! Hoppas, hoppas, hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0