Söndag

Låg i sängen till halv ett idag, har sovit så dåligt de senaste nätterna, så det var kanske välbehövligt. Blev några glas på Bistron igår, så vi var inte hemma förrän efter ett heller. Skönt att få sova! Robbans Rockabilly spelade igår, det var första gången jag såg dem faktiskt, och de var riktigt bra. Men som jag sa till Robert efteråt (sångaren), de borde spelat lite mer Buddy Holly, det är bra musik det :) Vi gick runt och försökte få plats på alla barer igår (3st, haha), men det var fullt överallt, Snöfestival = mycket turister. Så vi gick tillbaka till Bistron trots att han trodde att vi skulle få stå hela kvällen, men vi tänkte så vi får lite underhållning i alla fall. Vi behövde bara gå till baren och köpa lite dricka, så fick vi ett bord, då ett bord längst fram blev ledigt. Det var alldeles vid högtalarna så det kanske var därför?!? Men med lite papper i öronen så gick det bra det också :)

Det var trevligt med en sista kväll med O. Hon flyttar ju till Stockholm imorgon, tråkigt för mig, men kul för henne. Det är ju svårt att bo här om man vill hålla på med dans, och det vore ju dumt att tappa allt det som hon fått i New York i höstas. Sedan har hon ju killen där också :) Men det har varit trevligt att ha någon här att umgås med för ett tag, eftersom alla mina kompisar är utspridda över Sverige (och världen). Kommer sakna henne! Får återgå till att umgås med sambons vänner igen, inte för att det är något fel på dem, men det är skönt att ha någon att snacka skit med ibland, och någon som faktiskt känner mig utan och innan. Men vännerna kommer ju upp ibland i alla fall, de flesta av dem :)

Ikväll blir nog en lugn kväll. Tänkte ta en långpromenad nu när sambon går till jobbet, och sedan blir det lite plugg. Har inte öppnat  böckerna på tre dagar, så det känns som att det börjar bli dags nu. Ikväll blir det film och mys i soffan. En riktig myssöndag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0