Julshow

Igår var det ja.. Hmm, ja vad ska man säga. Vi var på julshow med supé med jobbet. Trevligt att man får gå på någonting och det hade säkert kunnat bli jättebra, men det var fruktansvärt dåligt organiserat.

Det började med att vi kom dit och garderoben kostade 20 kr, ja det var ju tur att man hade pengar med sig. Alla hade inte det, så de fick låna. Ok att det tas betalt för garderob, men har man betalat en massa pengar för att gå på supé så kanske man inte direkt räknar med det. Sedan stod det också en skylt att det var endast kontantbetalning, även i baren, snacka om att skjuta sig själv i foten (för de som hade tänkt dricka i alla fall). Nåväl, vi blev tilldelade bästa platsen, rakt framför scenen och slog oss ner. Vi började dricka vatten och umgås och vänta, och vänta, och vänta. Efter en halvtimme börjar de servera i glasen och så kommer det en servitris fram till oss och säger att vi måste flytta på oss, för de hade räknat fel. Jo, tjena. Vi skulle inte få sitta bredvid varandra heller. Efter många och men skulle vi bara behöva flytta till bordet bredvid, men då ville ju inte de som satt där vi skulle få sitta flytta på sig, väldigt förståeligt eftersom de då skulle få sämre platser. Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, men jag tror att de bara byggde ut det befintliga bordet. Hur som haver, vinet fylldes upp väldigt ojämnt, vårt bord fick inte ens halva glaset och alla andra fick fullt ( det var väldigt stora glas), och vi satt dessutom och väntade på vatten i timme. Tillslut gick jag och kollegan och sa till att vi ville ha mer i våra glas plus vatten så då fick vi det, efter ett bra tag. Sedan var det "bambakö" till maten, dit man skulle gå bordsvis. Jo tjena, vuxna människor och vänta på sin tur. Haha. Vi satt i bordet i mitten, men av någon anledning fick vi mat sist... När fick vi mat då? Jo efter två timmar, när de första som fick mat redan hade ätit upp för en timme sedan. Ronny Eriksson fick komma och köra ett extranummer eftersom folk var så irriterade när de inte fick mat. Var maten god då? Jodå, om man gillar kall mat utan smak så.... Jag förstår inte varför de inte bara serverade vid borden, det hade gått otroligt mycket fortare.

En annan kul grej. Det satt en man och en kvinna bredvid oss som hade bokat biljetter privat, och då fick man tydligen ingen drinkbiljett och därför inte heller något vin i sitt glas. De blev tillsagda att gå till baren och köpa, det var ju bara det att baren inte var öppen eftersom all personal höll på att servera vid borden, så de skulle fått vänta en timme utan vare sig något att äta eller dricka. Kvinnan satt och skrattade länge åt det. Tillslut fick de vin i alla fall, de fick bara gå och betala när baren öppnade. Hojja!

Usch så dålig organisation förstörde verkligen hela kvällen, som annars var trevlig. Ronny Eriksson är bara så underbar :)

Nu blev detta väldigt långt och osammanhängande, hoppas någon orkar läsa. Nu väntar jag bara på sambon så ska vi kika på någon rysare. Och imorgon kör vi stenhårt på folkan med revyrep, jippie!

Tänk att det är en vecka kvar till julafton, helt sanslöst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0